zaharbnyky-atakuvaly-khersonsku-oblast-poranyvshy-5-liudei-ta-poshkodyvshy-budivli

Загарбники атакували Херсонську область, поранивши 5 людей та пошкодивши будівлі

 • 35565 переглядiв

Загарбники атакували житлові квартали в Херсонській області, пошкодивши висотну будівлю, 6 приватних будинків, заклади культури, підприємство, пошту, господарські будівлі та автомобілі, поранивши 5 осіб.

Окупанти атакували житлові квартали Херсонщини, пошкодивши багатоповерхівку, 6 приватних будинків, заклади культури, підприємство, пошту, господарські споруди і автомобілі. Поранено 5 людей. Про це повідомляє голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає УНН.

Деталі

Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Червоний Маяк, Дніпровське, Кізомис, Ромашкове, Дудчани, Михайлівка, Берислав, Качкарівка, Олександрівка, Нововоронцовка, Веселе, Понятівка, Іванівка, Антонівка, Велетенське, Станіслав, Придніпровське, Садове, Новомиколаївка та місто Херсон.Також ворог здійснив ракетний удар по Бериславському району

- поінформував Олександр Прокудін.

За інформацією, ворожі сили поцілили у житлові квартали населених пунктів області. Відтак, було пошкоджено багатоповерхівку та 6 приватних будинків. Крім того, зафіксоване влучання в заклади культури, підприємство та пошту; пошкоджені господарські споруди та атомобілі.

На жаль, через агресію окупантів 5 людей дістали поранення.

Юлія Котвицька

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    За добу країна-терорист втратила 1270 військовослужбовців

     • 35935 переглядiв