ukenru
zabudovnik-pokazav-protses-zvedennya-zhk-po-vulitsi-kakhovskiy-u-stolitsi

Забудовник показав процес зведення ЖК по вулиці Каховській у столиці

 • 14056 переглядiв

КИЇВ. 25 березня. УНН. У Дніпровському районі Києва продовжуються роботи зі зведення нового житлового комплексу по вулиці Каховська, 60. Про це УНН повідомили у прес-службі "Київміськбуд".

На будинках №№1, 2, 3 проводять остаточні опоряджувальні роботи, виконується благоустрій території.

У будинку №4 проводяться монолітні роботи на рівні 15-го поверху, виконується облаштування зовнішніх та внутрішніх огороджувальних конструкцій. Облаштовують зовнішні інженерні мережі та виконують роботи з благоустрою території.

У будинку №5 завершується встановлення металопластикових конструкцій, проводяться спецроботи (сантехнічні, електричні), виконуються опоряджувальні роботи.

У "Київміськбуді" повідомили, що ЖК "Каховська" - це сучасний комплекс із п’яти 26-поверхових будинків комфорт-класу, що складається з чотирьох односекційних та п'ятого - восьмисекційного будинку. У нежитлових приміщеннях на перших поверхах розміщуватимуться магазини, ресторани, хімчистка та багато інших закладів. Комплекс матиме власний дитячий садочок. Дворова територія буде "закрита" від машин, на ній облаштують сучасні дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку для малюків і дорослих.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу