ukenru
za-tri-dni-tesla-otrimala-200-tisyach-zamovlen-na-novu-model-cybertruck

За три дні Tesla отримала 200 тисяч замовлень на нову модель Cybertruck

 • 20329 переглядiв

КИЇВ. 25 листопада. УНН. Компанія Tesla отримала 200 тисяч замовлень на нову модель Cybertruck всього за три дні. Про це повідомив голова компанії Ілон Маск на своїй сторінці в Twitter, інформує УНН.

Через кілька днів після презентації нової моделі Cybertruck американська компанія Tesla отримала близько 200 тисяч замовлень на футуристичний броньований пікап. Цю цифру назвав у ніч на понеділок, 25 листопада, голова компанії Ілон Маск.

Бажаючі придбати Cybertruck можуть зарезервувати для себе один з автомобілів, серійний випуск яких планується почати у 2022 році. Для цього необхідно заплатити заставу в сумі 100 доларів, яку згодом, у разі відмови від покупки, виробники обіцяють повернути.

Як повідомлялося раніше, в Сан-Франциско 22 листопада було презентовано новий автомобіль Tesla Cybertruck, який став п'ятим електромобілем в лінійці американської компанії.

Люкс-версія має три електромотори і здатна розігнатися до 96,6 кілометрів на годину за 2,9 секунди. Її вартість становить майже 70 тисяч доларів.

Найдешевші автомобілі концепту будуть продавати по майже 40 тисяч доларів.

200k

— Elon Musk (@elonmusk) November 25, 2019

Українські Національні Новини

Технології