za-pidpaly-viiskovykh-avto-ta-na-zaliznytsi-za-tyzhden-zatrymaly-7-liudei

За підпали військових авто та на залізниці за тиждень затримали 7 людей

 • 28505 переглядiв

За тиждень поліція та СБУ затримали 7 осіб, які на замовлення рф підпалювали автомобілі військових та релейні шафи. Серед затриманих - іноземець та неповнолітні.

Упродовж тижня поліція спільно з СБУ затримала сімох осіб, які на замовлення рф палили автомобілі військовослужбовців та релейні шафи. Затримання провели в Києві та області, а також на Вінниччині, Хмельниччині та в Дніпрі. Про це повідомляє Нацполіція України, передає УНН.

Деталі

"Впродовж тижня Нацполіція спільно з СБУ затримала сімох осіб, які на замовлення рф палили автомобілі військовослужбовців та релейні шафи", - повідомили у поліції.

СБУ затримала у Києві 16-річного агента фсб за підпал військових авто08.08.24, 10:32

Серед затриманих, як вказано, - організатор злочинної групи, іноземець та троє неповнолітніх, які погодились на співпрацю з ворогом, аби заробити "легкі" гроші.

СБУ: затримано іноземця, який на замовлення фсб підпалив військовий позашляховик у Вінниці06.08.24, 13:06

Зазначається, що п'ятеро зловмисників підпалювали військові авто, чим "допомагали" країні-агресору робити картинку для російських медіа, спрямовану на дискредитацію мобілізації в Україні.

16-річний хлопець у Дніпрі підпалив авто ЗСУ на замовлення рф - СБУ09.08.24, 14:37

А ще двоє осіб, за даними поліції, вчинили диверсію на залізниці, підпаливши релейну шафу. Так, столичні поліцейські у співпраці з СБУ затримали двох товаришів, один з яких неповнолітній, за підпал релейної шафи поблизу залізничної станції у Подільському районі. 

На Хмельниччині затримали лідера банди, яка на замовлення рф підпалювала автівки ТЦК05.08.24, 13:15

"Для звітності перед представниками російського фсб порушники фільмували вчинення злочинів на мобільні телефони", - ідеться в повідомленні.

 Їм загрожує від восьми років в’язниці до довічного позбавлення волі.

За завданням фсб підпалював військові авто у трьох містах України: затримано фітнес-тренера07.08.24, 10:26

Популярні

Новини по темі