ukenru
za-faktom-biyki-pyanikh-nepovnolitnikh-u-supermarketi-kiyeva-politsiya-vidkrila-spravu

За фактом бійки п’яних неповнолітніх у супермаркеті Києва поліція відкрила справу

 • 10508 переглядiв

КИЇВ. 16 березня. УНН. Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом травмування співробітника патрульної поліції під час бійки в одному з супермаркетів Святошинського району Києва за участю неповнолітніх напідпитку та охоронця закладу, передає УНН з посиланням на повідомлення відділу комунікації поліції Києва.

Як повідомили у відділі комунікацій, вчора до чергової частини Святошинського управління поліції надійшло повідомлення про бійку у супермаркеті. На місце події прибули екіпажі патрульної поліції.

Поліцейські, зазначається, з’ясували, що охоронець магазину зробив неповнолітнім відвідувачам зауваження за неправомірну поведінку. У результаті виник конфлікт, який переріс у бійку.

Правопорушників, розповіли у поліції, доставили до Святошинського управління поліції. На трьох молодиків склали адміністративні протоколи за ч.1 ст.178 (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім того, наголосили у відомстві, за фактом травмування поліцейського розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Як повідомляв УНН, у Києві в ресторані швидкого харчування сьогодні знайшли тіло чоловіка з перерізаним горлом.

Українські Національні Новини

Київ