z-rosiiskoi-okupatsii-vriatuvaly-shche-simokh-ditei

З російської окупації врятували ще сімох дітей

 • 17377 переглядiв

Семеро дітей віком від 9 до 17 років та їхні сім'ї були врятовані з російської окупації в Херсонській області.

Семеро дітей віком від 9 до 17 років та їхні сім'ї були врятовані з російської окупації в Херсонській області, повідомив у середу голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

З російської окупації врятували ще семеро дітей та їх родини. На підконтрольну Україні територію вдалося повернути шість хлопчиків та одну дівчинку, віком від 9 до 17 років

- написав Прокудін у Telegram.

З його слів, "діти та їх батьки з жахом розповіли про те, що їм довелося пережити на тимчасово окупованій Херсонщині". "Це - знущання, обшуки й погрози", - вказав голова ОВА.

"На щастя, зараз вже діти й дорослі в безпеці, попереду в них - тривалий процес відновлення. Вони отримують необхідну медичну та психологічну допомогу", - повідомив Прокудін.

Над цим поверненням, за його словами, працювала команда благодійної організації "Save Ukraine". Щиро вдячний, що допомогли нашим громадянам подолати цей важкий шлях додому.

"Тільки з початку 2024 року на підконтрольну Україні територію  вдалось повернути 146 дітей із Херсонської області", - вказав Прокудін.

До України повернули з Росії п’ятьох депортованих дітей-сиріт01.06.24, 00:55

Популярні

Новини по темі

З російської окупації врятували ще сімох дітей

 • 17377 переглядiв