z-pochatku-dobi-boyoviki-10-raziv-obstrilyali-pozitsiyi-zsu-na-donbasi

З початку доби бойовики 10 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

 • 7887 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Від опівночі і станом на 9.00 зафіксовано 10 прицільних ворожих обстрілів позицій ЗСУ на Донбасі з боку російсько-окупаційних військ. Про це сьогодні на брифінгу у Києві повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає УНН.

"З опівночі і до світанку окупанти не припиняли ворожі провокації на Донецькому напрямку. Позиції наших оборонців поблизу Водяного, Богданівки, Лебединського і Талаківки були обстріляні російсько-окупаційними військами з мінометів 120-го калібру. Противник випустив по нашим укріпленням 69 мін", - сказав Мотузяник.

За його словами, решта обстрілів з боку противника, із застосовуванням великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї фіксувалася цієї ночі в районі Павлополя, Авдіївки, Мар’їнки та Широкиного.

"Відзначу, що українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Всі спроби противника просунутися в глибину нашої оборони залишалися нереалізованими", - зауважив Мотузяник.

Нагадаємо, минулої доби під час бойових дій минулої доби два військовослужбовці Об’єднаних сил загинули, та шість українських захисників отримали поранення

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві під час пожежі у кав’ярні евакуювали 30 осіб

     • 9897 переглядiв

    Вчені показали, як чорна діра поглинає зірку

     • 40034 переглядiв

    Минулої доби ЗСУ 16 разів відповідали на обстріли бойовиків

     • 8343 переглядiв

    Україна не знижує темпів імпорту пальмової олії - ДФС

     • 9438 переглядiв

    На Донбасі протягом року вже загинуло 29 цивільних

     • 9336 переглядiв