z-orikhova-na-zaporizhzhi-vivezli-vsikh-ditey-vtsiliv-lishe-kozhen-pyatiy-budinok

Із Оріхова на Запоріжжі вивезли всіх дітей. Зруйновано майже 80% будинків

 • 158182 переглядiв

Цитата

«З міста Оріхів вивезли всіх дітей. Наразі у нас немає дітей у місті. В селі Новопавлівка залишається ще 6 дітей, це дві сім’ї. Зараз з ними проводиться робота щодо необхідності евакуації, – повідомила Мандрич. – На сьогодні у громаді – це Оріхів і три не окупованих села, залишилися близько 1700 людей. В Оріхові залишилося близько 1400 людей. Усі останні люди живуть у селах: Новопавлівка, Новоданилівка і село Новоандріївка. На жаль, залишаються окупованими села Нестерянка, Мирне і Копані», – зазначила посадовиця.

За її словами, найбільшою загрозою наразі є керовані авіабомби, які окупаційна армія щодня спрямовує на прифронтову підконтрольну Україні територію Запорізької області.

«Це дуже великі 500-кілограмові, півторатисячні кілограмові бомби, від яких дуже велика руйнівна сила. У місті майже 80% на сьогодні зруйновано або пошкоджено будинків і приватного сектора».

Додамо

Російські війська регулярно обстрілюють територію Запорізької області. Населені пункти області зазнають уражень від вогню артилерії та авіації окупаційних з’єднань. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В ТРО спростували загибель командувача Танцюри

     • 537150 переглядiв

    Весь процес купівлі-продажу автомобілів переведуть в Дію

     • 922946 переглядiв

    Рада офіційно визнала рашизм державною ідеологією рф

     • 454839 переглядiв