z-chim-pyut-shampanske-koktebel-dav-poradi-schodo-poyednannya-fruktiv-z-igristim

З чим п'ють шампанське: "Коктебель"дав поради щодо поєднання фруктів з ігристим

 • 33339 переглядiв

Шампанське не варто вживати із дуже солодкими фруктами — вони затьмарять смак напою, зауважили експерти “Коктебель”.

“Ті, що з кислинкою, навпаки підкреслять: ківі, цитруси, яблука та груші (тільки не медові). Вдалим доповненням стануть ягоди: чорниця, малина, полуниця та в міру солодкий виноград”, — йдеться у повідомленні.

Аби смакування улюбленого ігристого було дещо ситнішим — можна додати трішки горіхів, зауважують винороби.

Нагадаємо, раніше український бренд “Коктебель” показав, як народжується вино.

Українські Національні Новини Новини Бізнесу
    Популярні
    Новини по темі
    Завтра київське метро працюватиме за особливим графіком

     • 9656 переглядiв

    Принц Гаррі та Меган Маркл завели собаку

     • 13982 переглядiв

    Через ДТП у Харкові постраждали п'ятеро людей

     • 9461 переглядiв