yusov-pro-znyshchennia-vahnerivtsiv-v-afytsi-profesiini-liudy-hotuiut-vzhe-nastupni-zakhody

Юсов про знищення вагнерівців в Африці: професійні люди готують вже наступні заходи

 • 21831 переглядiв

Представник ГУР заявив про підготовку нових заходів щодо зменшення спроможностей рф в Африці та інших регіонах. Це коментар щодо нещодавнього знищення "вагнерівців" у Малі туарезькими повстанцями.

Професійні патріотичні люди готують вже наступні заходи щодо зменшення спроможностей держави-агресора в Африці й в інших куточках земної кулі. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону, коментуючи, чи будуть ще знищення вагнерівців, передає кореспондент УНН.

На запитання, чи будуть ще знищення вагнерівців в Африці, Юсов відповів: "Я можу поділитися інформацією, що так -  будуть. За наявними даними професійні патріотичні люди готують вже наступні заходи по зменшенню спроможностей держави-агресора в Африці й в інших куточках земної кулі.

Юсов про знищення "вагнерівців" у Малі: є військові наслідки для рф01.08.24, 17:56

Доповнення

На півночі Малі, біля кордону з Алжиром, туарезькі повстанці заявили про вбивство та поранення десятків солдатів і найманців з групи ПВК "Вагнер" під час двох днів зіткнень. Це сталося після того, як армія Малі повідомила про втрату двох своїх військових та вбивство приблизно 20 повстанців.

Повідомлялося, що туарезькі повстанці в Малі, які захопили військових з пвк "вагнер", хочуть передати полонених Україні для зміцнення зв’язків та спільної перемоги.

У ПВК "Вагнера" підтвердили втрати у Малі. Заява компанії була опублікована у близькому до ПВК телеграм-каналу "Розвантаження вагнера".

Юсов, коментуючи знищення найманців ПВК "вагнер" у Малі, заявив, що туарезькі повстанці отримали необхідну інформацію і не лише інформацію, яка дозволила провести успішну операцію проти російських воєнних злочинців, та натякнув на продовження дій проти російських військових.

Популярні

Новини по темі

Відключення світла 2 серпня не плануються - Укренерго

 • 20832 переглядiв