ukenru
yu-stolyarchuk-zalishayetsya-pryamim-kerivnikom-s-gorbatyuka-i-novostvorenogo-upravlinnya-gpu-yu-lutsenko

Ю.Столярчук залишається прямим керівником С.Горбатюка і новоствореного управління ГПУ – Ю.Луценко

 • 5844 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Заступник Генерального прокурора України Юрій Столярчук залишається прямим керівником і начальника Департаменту спеціальних розслідувань Сергія Горбатюка та новоствореного Управління з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями. Про це сьогодні сказав на брифінгу Генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає кореспондент УНН.

"Заступник Генерального прокурора Столярчук був і залишається прямим керівником і Горбатюка, і новоутвореного управління. Нічого в цьому плані не міняється", - сказав Ю.Луценко.

Раніше Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що жодної справи Майдану не забиратимуть з-під керівництва голови Управління спеціальних розслідувань ГПУ Сергія Горбатюка.

Крім того, Ю.Луценко додав, що не планує звільняти С.Горбатюка.

Нагадаємо, Керівник Департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк назвав причини, через які у його департаменту забрали “велику кримінальну справу” щодо екс-президента України Віктора Януковича.

Як повідомляв УНН, з метою удосконалення організації роботи Генеральної прокуратури реорганізовано Департамент спеціальних розслідувань ГПУ.

Українські Національні Новини

Політика