yevropol-v-yes-zaareshtuvali-44-osobi-z-nebezpechnikh-kriminalnikh-merezh

Європол: в ЄС заарештували 44 особи з небезпечних кримінальних мереж

 • 1157311 переглядiв

КИЇВ. 27 листопада. УНН. У результаті безпрецедентної міжнародної операції, до якої були залучені судові та правоохоронні органи 11 країн, було заарештовано 44 особи. Заарештовані підозрюються у приналежності до високо ризикованої злочинної мережі, яка вважається однією з найнебезпечніших в Європейському Союзі, передає УНН.

Деталі 

Розслідування, проведені у восьми країнах, показали, що кілька злочинних організацій працювали разом для здійснення широкомасштабної полікримінальної діяльності в Європейському Союзі та за його межами. Це, зокрема, торгівля наркотиками, відмивання грошей та незаконне збагачення.

"22 листопада було проведено 94 обшуки по всій Європі, спрямовані як на лідерів цих злочинних організацій, так і на їхніх спільників. Злочинна мережа діяла у Литві, Латвії, Чехії, Польщі, Франції, Німеччині та Словаччині", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що міжнародна спецоперація відбулася після розслідувань, проведених Генеральною прокуратурою Литви разом з партнерами в Чехії, Латвії, Франції, Німеччині, Польщі, Норвегії, Словаччині, Угорщині, Іспанії та США, під координацією Євроюсту та Європолу.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Шольц: рф не виграє війну проти України

     • 23172319 переглядiв

    У МОЗ нагадали правила безпечного користування генераторами

     • 914116 переглядiв

    Російські чиновники намагаються стримати вплив пригожина - ISW

     • 1658279 переглядiв

    Крутих виграв парний розряд на турнірі АТР

     • 1086522 переглядiв

    Дослідження показало, що до 40% людей вірять у злих відьом

     • 965022 переглядiв