ukenru
yednist-baltiysko-chornomorskogo-regionu-tse-kritichno-vazhliviy-signal-kremlyu-gorbulin

Горбулін: єдність Балтійсько-Чорноморського регіону є важливим сигналом Кремлю

 • 12665 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Конструктивність щодо Балтійсько-Чорноморського регіону - це і є той критично важливий сигнал Кремлю, який говорить про політичну єдність країн регіону. Про це сказав директор національного інституту стратегічних досліджень Володимир Горбулін під час IV Балтійсько-Чорноморського форуму, передає кореспондент УНН.

"Велика конструктивність щодо Балтійсько-Чорноморського регіону - це і є той критично важливий сигнал Кремлю, який говорить про нашу політичну єдності, про єдність в умовах геополітичної нестабільності і невизначеності обрисів майбутньої архітектури європейської безпеки", - сказав він.

За словами Горбуліна, єдність життєво важлива для досягнення позитивного результату і набуття консолідованої суб'єктності в новому світі, і запорука цього - рішуча відмова від принципу: чим ми корисні одне для одного, на користь підходу "чого ми можемо досягти разом".

Раніше, Горбулін заявив, що країнам Балтійсько-Чорноморського регіону необхідні нові структури регіонального партнерства, а також посилення воєннополітичної співпраці шляхом підписання двосторонніх та багатосторонніх угод у сфері безпеки.

Як повідомляв УНН, В.Горбулін запропонував новий підхід до врегулювання ситуації на Донбасі.

Українські Національні Новини

Політика