yak-viglyadayut-morvokzal-ta-gotel-v-odesi-pislya-ataki-rf-pokazav-ofis-genprokurora

Як виглядають морвокзал та готель в Одесі після атаки рф - показав Офіс Генпрокурора

 • 4682615 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. Офіс Генерального прокурора показав наслідки атаки ворога на Одесу, де зруйновано морвокзал та розгромлений вщент готель. Наразі роботи з ліквідації наслідків ще тривають, інформація щодо постраждалих та перелік руйнувань уточнюється, передає УНН.

Цитата

«За процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що за даними слідства, у ніч на 25 вересня збройні сили рф здійснили повітряну атаку ракетами і безпілотними літальними апаратами по Одесі.

Пошкоджень зазнали об’єкти припортової інфраструктури, зерносховища, складські приміщення приватного підприємства та кілька приватних домоволодінь у передмісті Одеси.

Також суттєвих руйнувань зазнав одеський морвокзал та готель поряд.

«Інформація стосовно постраждалих уточнюється, триває розбір завалів. Повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється», - інформує ОГП.

Доповнення

Російські терористи атакували Одеську область ударними безпілотниками та двома типами ракет. Є влучання. Під ударом опинилася припортова інфраструктура.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    ВАКС зменшив розмір застави Коболєву до 107 млн грн

     • 173000 переглядiв

    На Харківщині "накрили" агентурну мережу російського гру

     • 186512 переглядiв

    Ворог скинув авіабомби на Берислав. Є загиблі і травмовані

     • 292283 переглядiв