ukenru
ya-khochu-schob-tse-bulo-signalom-usim-zelenskiy-pro-zvilnennya-lozinskogo

"Я хочу, щоб це було сигналом усім": Зеленський про звільнення Лозинського

 • 4895747 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. Уряд звільнив Василя Лозинського з посади заступника Міністра розвитку громад. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні наголосив, що у правоохоронців є всі можливості, щоб провести розслідування й спрямувати це провадження до суду, передає УНН.

Цитата

"Головне, про що хочу сьогодні сказати, – це справедливість. Справедливість, яка є, до речі, однією з основ соборності. В суспільстві, яке відчуває справедливість, об’єднання людей завжди міцніше. Кабінет Міністрів України звільнив із посади заступника міністра, який був викритий співробітниками НАБУ. У правоохоронців є всі можливості, щоб провести розслідування й спрямувати це провадження до суду. І я хочу, щоб це було нашим сигналом усім, чиї дії або поведінка порушують принцип справедливості", - сказав Зеленський.

Нагадаємо 

Кабінет міністрів України звільнив Василя Лозинського з посади заступника Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України, якого підозрюють в одержанні 400 тис. доларів хабаря за сприяння в укладанні договорів на закупівлю обладнання та техніки за завищеними цінами.

Українські Національні Новини

Політика