vzhe-za-dekilka-dniv-shvydko-dostavliatyme-uchniv-do-shkoly-brovarska-hromada-otrymala-shche-odyn-shkilnyi-avtobus

Вже за декілька днів швидко доставлятиме учнів до школи: Броварська громада отримала ще один шкільний автобус

 • 12701 переглядiв

Напередодні навчального року Броварська громада отримала новий шкільний автобус для села Требухів. Це один з 10 автобусів, придбаних за програмою "Зроблено в Україні" для громад Київщини.

Напередодні початку нового навчального року Броварська громада отримала ще один шкільний автобус. Комфортабельний та сучасний транспорт для учнів придбаний за сприяння Київської обласної військової адміністрації в рамках програми "Зроблено в Україні". Про це повідомив у своєму Telegram-каналі повідомив міський голова Броварів Ігор Сапожко, пише УНН.

Мер Броварів додав, що цей шкільний автобус буде працювати у селі Требухів.

"Сьогодні десять громад Київщини, серед яких і наша Броварська, отримали чудові подарунки від Київської обласної державної адміністрації - сучасні та  комфортні шкільні  автобуси. Автотранспортні засоби придбані в рамках Програми "Зроблено в Україні" коштом державної субвенції та співфінансування з місцевих бюджетів. Новий автобус працюватиме в Требухові і вже за декілька днів швидко та вчасно доставлятиме учнів вранці до школи та після занять додому", - написав Ігор Сапожко.

Це лише перша партія: 10 громад Київщини отримали нові шкільні автобуси29.08.24, 19:38

Захар Подкидишев

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Плавчиня Анна Гонтар здобула бронзу на Паралімпіаді-2024

     • 38986 переглядiв

    В Одесі пролунав вибух - мер

     • 23603 переглядiв