ukenru
voroh-zdiisnyv-2-sproby-shturmiv-na-livoberezhzhi-dnipra-ta-4-v-raionakh-robotynoho-i-verbovoho-syly-oborony-pivdnia

Ворог здійснив 2 спроби штурмів на лівобережжі Дніпра та 4 в районах Роботиного і Вербового - Сили оборони півдня

 • 36387 переглядiв

За минулу добу противник здійснив 2 спроби наступу на лівому березі Дніпра та 4 - в районах Роботиного та Вербового у Запорізькій області, але зазнав значних втрат та відступив на вихідні позиції.

Минулої доби окупанти здійснили 2 спроби штурмів на лівобережжі Дніпра та 4 - в районах Роботиного та північно-західніше Вербового Запорізької області. Ворог, зазнавши суттєвих втрат, відійшов на свої вихідні позиції. Про це повідомляють в Силах оборони півдня, передає УНН.

В операційній зоні Сил оборони півдня продовжується потужна щоденна контрбатарейна боротьба. Ворог не полишає намірів вибити наші підрозділи із зайнятих позицій. За минулу добу здійснив 2 спроби штурмів на лівобережжі Дніпра та 4 - в районах Роботиного та північно-західніше Вербового Запорізької області. Зазнавши суттєвих безповоротних та санітарних втрат, відійшов на свої вихідні позиції,

- йдеться в повідомленні.

Деталі

В Силах оборони зазначають, що наші бійці продовжують здійснюють комплексні заходи з утримання та укріплення позицій.

Водночас окупанти не припиняють аеророзвідку, тиснуть артилерійськими обстрілами, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів. По Малій Токмачці та Макарівці на Запоріжжі вдарили тактичною авіацією, випустивши 9 керованих авіабомб.

Кораблі ворожого недофлоту у Чорному та Азовському морях відсутні. Ракетоносії перебувають у пунктах базування,

- додали в Силах оборони півдня.

Нагадаємо

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 4 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.