vorog-naroschuye-intensivnist-obstriliv-zaporizku-oblast-vlada

Ворог нарощує інтенсивність обстрілів Запорізьку область – влада

 • 680254 переглядiв

КИЇВ. 9 квітня. УНН. Російські окупанти здійснили за добу 64 обстріли по Запорізькій області. В Оріхові загинув чоловік. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко в ефірі телемарафону, передає УНН з посиланням на ОВА.

Цитата

“Близько другої години ночі ворог підступно атакував обласний центр ймовірно двома ракетами з установки С-300. Поцілив у приватний житловий будинок. Ворог здійснив 64 обстріли за добу з різних видів озброєння. В Оріхові загинув чоловік 1946 року народження. Інтенсивність обстрілів збільшується, ворог активно застосовує авіаційні бомби. Особливо страждають Оріхів та Гуляйполе - міста щоденно потерпають від таких ударів», - розповів Малашко.

Окрім того, він зазначив, що зважаючи на постійну загрозу релігійні обряди у ці дні рекомендовано проводити з максимальним дотриманням норм безпеки: максимально перевести в онлайн-формат, або організувати заходи таким чином, аби уникнути скупчень людей та наявними укриттями.

Доповнення

Вночі, 9 квітня, дві російські ракети поцілили в один з приватних секторів Запоріжжя. Загинуло дві людини - чоловік та дитина 2012 року народження.

Секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв повідомляв, що через ракетний ворожий обстріл Запоріжжя пошкоджено 33 приватних будинки, один зруйновано повністю. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В Ужгороді спалили авто секретаря міської ради

     • 1361338 переглядiв