vorog-gotuye-provokatsiyu-schodo-masovogo-znischennya-mirnogo-naselennya-ordlo-tsentr-pri-rnbo

Ворог готує провокацію щодо "масового знищення мирного населення ОРДЛО" - центр при РНБО

 • 133379 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Центр протидії дезінформації при РНБО України попереджає про ймовірні провокації з боку росії - з повідомленнями про "масове знищення мирного населення ОРДЛО", пише УНН.

Цитата

"Для дискредитації України на міжнародній арені медіа рф повідомляють про провокації, які готує начебто «українська влада за підтримки країн Заходу». У кремлівських ЗМІ йдеться про те, що Україна «влаштує акцію з масовим знищенням мирних жителів у ОРДЛО». А саме: «готує зйомку провокації з обстрілами автомобілів «швидкої допомоги» у Сєвєродонецькому районі», «підірве резервуари з хлором у Попаснянському районі»", - повідомили у ЦПД при РНБО.

У Центрі протидії дезінформації наголосили, що рф знову намагається перекласти на Україну відповідальність за скоєні злочини. "Враховуючи те, що за 8 років війни на Сході України жодна українська влада не розглядала військовий варіант повернення тимчасово окупованих територій, звинувачення у провокаціях з боку рф безглузді", - підкреслили у відомстві.

"Росії доведеться взяти на себе відповідальність за знищення мирного населення України, оскільки Міжнародні суди вже працюють над розслідуванням скоєних окупантами злочинів на території нашої держави", - наголосили у ЦПД при РНБО.

Раніше

Центр протидії дезінформації при РНБО повідомив про маніпуляції під час опитування в США.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Українці подали в "Дії" понад 66 тисяч заяв про пошкоджене майно

     • 134879 переглядiв