ukenru
vodiyiv-kiyivschini-poperedili-pro-snig-ta-ozheleditsyu-1

Водіїв Київщини попередили про сніг та ожеледицю

 • 9846 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. За прогнозами синоптиків, 10 січня, на території Київської області, очікуються хмарна погода, цілий день сніжитиме, температура повітря 9-10 градусів морозу. Про це УНН повідомили у прес-службі Управління превентивної діяльності в Київській області.

"Вранішній дрібний сніг удень посилиться і продовжуватиме йти до самого вечора. На дорогах місцями ожеледиця", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киян закликали бути обережними через сильні снігопади

Працівники поліції звертають увагу учасників дорожнього руху на те, що погіршення погодних умов негативним чином впливає на безпеку руху, підвищує ризик виникнення дорожньо-транспортних пригод.

"Зважаючи на це, закликаємо, як водіїв так і пішоходів, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Водії! Пам’ятайте, опади - знижують видимість, тому будьте максимально обережними під час руху в несприятливих погодних умовах, неухильно дотримуйтесь швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування. Без нагальної потреби не виїжджайте на власних автомобілях, користуйтеся громадським транспортом", - попереджують працівники поліції.

Українські Національні Новини

Київ