vodii-vchasno-ne-povernulysia-v-ukrainu-shche-24-pereviznykiv-vidkliuchyly-vid-systemy-shliakh

Водії вчасно не повернулися в Україну: ще 24 перевізників відключили від системи "Шлях"

 • 41501 переглядiв

24 перевізники були відключені Укртрансбезпекою від системи "Шлях" на 3 місяці за систематичне порушення правил перетину кордону.

Комісія з припинення доступу ліцензіатів до Єдиного комплексу інформаційних систем Укртрансбезпеки відключила від системи "Шлях" 24 перевізників. Про це повідомили в Укртрансбезпеці у середу, пише УНН

Деталі

"24 перевізників відключено від системи "Шлях" за системне порушення військовозобов'язаними правил перетину державного кордону", - повідомили в відомстві.

Зазначається, що за матеріалами Державної прикордонної служби України "вказані перевізники у період дії воєнного стану були причетні до організації каналів переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон". "Особи, яким було організовано виїзд за межі України як водіїв автомобільного транспорту, упродовж 60 днів не повернулися в Україну, чим порушили встановлені правила перетину державного кордону", - зазначили в Укртрансбезпеці.

Як вказано, відключення здійснено на три місяці.

Повідомляється, що на розгляд Комісії подано ще десятки фактів зловживань із внесення даних у систему. Після перевірки інформації щодо кожного випадку буде ухвалено рішення.

На Миколаївщині керівника Укртрансбезпеки викрили на систематичних поборах з перевізників27.02.24, 11:24

Популярні

Новини по темі

Німеччина відправила в Україну близько 400 генераторів

 • 21868 переглядiв