vnochi-rf-zavdala-udaru-troma-kerovanymy-bombamy-a-zahalom-za-dobu-voroh-vypustyv-blyzko-18-kabiv-po-kharkivshchyni-ova

За добу російські війська скинули близько 18 КАБів на Харківщину - ОВА

 • 35071 переглядiв

Російські війська вночі обстріляли керованими боєприпасами дитячий табір у Харкові, за минулу добу випустили близько 18 реактивних систем залпового вогню в регіоні, пошкодивши інфраструктуру та поранивши трьох осіб, у тому числі неповнолітнього.

росіяни вночі обстріляли трьома керованими боєприпасами УМПБ Д-30 Харків. Загалом за минулу добу окупанти випустили близько 18 КАБів по Харківщині. Про це в ефірі телемарафону розповів очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає УНН.

Деталі

Харків вночі було обстріляно трьома керованими боєприпасами УМПБ Д-30, пошкоджено декілька корпусів дитячого табору, який знаходиться у Харкові. На щастя, ніхто не постраждав. Однак, знову констатуємо факт, що наша цивільна інфраструктура знову знищується і знаходиться під ударом окупаційних військ

- сказав Синєгубов.

Він додав, що загалом за добу окупанти випустили близько 18 КАБів по Харківщині. Під ударами були – Липківський, Вовчанський та Куп’янський напрямки.

Нагадаємо

Російські війська вночі атакували у Харкові дитячий табір КАБами, за минулу добу обстріляли ще два райони в області, пошкодивши зокрема "швидку", відомо про трьох постраждалих, у тому числі неповнолітнього хлопця.

Павло Башинський

Суспільство

Популярні

Новини по темі

У Полтаві повідомили про чутний вибух

 • 35344 переглядiв

Повітряні сили попередили про ракету в напрямку Полтавщини

 • 32955 переглядiв