vnaslidok-vorozhogo-obstrilu-kharkivschini-poshkodzheno-privatni-budinki-poranena-zhinka-ova

Внаслідок ворожого обстрілу Харківщини пошкоджено приватні будинки, поранена жінка – ОВА

 • 81138 переглядiв

Цитата

«Минулої доби ворог з артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп'янського, та Ізюмського районів. Внаслідок обстрілу с. Кіндрашівка Куп'янського району пошкоджено 2 приватні житлові будинки та сільський клуб. Зазнала поранення жінка 67 років. Госпіталізована в стані середньої тяжкості. У с. Курилівка Куп'янського району обстрілом пошкоджено приватний будинок», - йдеться у дописі на телеграм-сторінці Синєгубова.

Також повідомляється, що під вогнем російських агресорів перебували: м. Вовчанськ Чугуївського району, смт Козача Лопань Харківського району, смт. Борова Ізюмського району, Дворічна, Синьківка, Іванівка, Кислівка Куп'янського району та інші населені пункти.

Очільник регіону зазначив, що на Куп’янському напрямку минулої доби ворог наступальних дій не вів. Ситуація під контролем ЗСУ.

Доповнення

Окрім того, Синєгубов проінформував, що роботи з розмінування тривають: піротехніки ДСНС обстежили більше 15 га території та знешкодили 55 вибухонебезпечних предметів за минулу добу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти поцілили по Херсону: травмовано літню жінку

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві сильний вітер валить дерева та здуває дахи

     • 4777030 переглядiв

    Окупанти поцілили по Херсону: травмовано літню жінку

     • 64161 переглядiв

    Росіяни обстріляли дві громади Миколаївщини - ОВА

     • 69952 переглядiв