vnaslidok-rosiiskykh-atak-na-donechchyni-poraneno-vodiia-bryhady-zruinovano-dyspetcherskyi-punkt

Внаслідок російських атак на Донеччині поранено водія бригади, зруйновано диспетчерський пункт

 • 28812 переглядiв

У Донецькій області під ворожий обстріл потрапила бригада енергетиків, внаслідок чого водій отримав поранення, а будівля диспетчерського пункту була зруйнована російським обстрілом, в результаті чого двоє людей отримали поранення.

 На Донеччині бригада енергетиків потрапила під ворожий обстріл, унаслідок чого отримав поранення бригадний водій. Також в регіоні через удар рф зруйнована будівля диспетчерського пункту. Поранення отримали дві людини. Про це повідомили в Міненерго у суботу, передає УНН

Наслідки обстрілів 

На Донеччині під ворожий обстріл потрапила ремонтна бригада. Бригадний водій отримав поранення та був доставлений до госпіталю

- повідомили в Міненерго.

Також на Донеччині внаслідок обстрілу зруйнована будівля диспетчерського пункту. Поранення отримали дві людини.

У Дніпропетровській та Харківській областях через обстріли вимикались повітряні лінії, у результаті чого знеструмлювались підстанції та приєднані до них побутові споживачі.

Стан мереж 

Вночі короткочасно відключалась високовольтна повітряна лінія, що з’єднує енергосистеми України та Молдови. Її увімкнено в роботу.

У Одеській області внаслідок технологічних порушень вимикались високовольтні повітряні лінії. При цьому знеструмлювалась підстанція та приєднані до неї побутові споживачі, а також знеструмлювався енергетичний об'єкт. Усіх споживачів заживлено. 

У Житомирській області внаслідок відключення повітряної лінії обленерго знеструмлювалися дві підстанції – у Житомирській та Київській областях та приєднані до них побутові споживачі. Усіх споживачів заживлено, вказали у відомстві. 

Сьогодні відключення світла посилять: в Укренерго уточнили про обмеження13.07.24, 10:46

У Кіровоградській області відключалась повітряна лінія обленерго. Знеструмлювалась підстанція та приєднані до неї побутові споживачі.

Крім того, за даними Міненерго, у Чернігівській області з технологічних причин вимикалась високовольтна повітряна лінія обленерго. При цьому знеструмлювалось кілька підстанцій та приєднані до них побутові споживачі. Усіх заживлено. 

Також, як повідомляється, на Чернігівщині через технологічні порушення відключалась повітряна лінія обленерго. Знеструмлювались кілька підстанцій та приєднані до них побутові споживачі. Споживачів заживлено.

Знеструмлення 

Через бойові дії та техпорушення на ранок знеструмлено 473  населених пунктів. Енергетики заживили 6 878  споживачів, які були знеструмлені внаслідок бойових дій.

Імпорт та Експорт 

На поточну добу прогнозується імпорт із Польщі, Словаччини, Румунії, Угорщини та Молдови загальним обсягом 28 725 МВт*год та максимальною потужністю 1445 МВт. Експорту не відбувається та не передбачається.

Популярні

Новини по темі

Кулеба про вступ до НАТО: "Не можемо чекати ще 75 років"

 • 79418 переглядiв

У Харкові прогримів вибух

 • 24646 переглядiв