vnaslidok-ataky-rosiian-na-lviv-u-seredu-za-dopomohoiu-zvernulosia-64-liudyny-25-dosi-perebuvaie-u-likarni-sadovyi

Внаслідок атаки росіян на Львів у середу за допомогою звернулося 64 людини, 25 досі перебуває у лікарні - Садовий

 • 17351 переглядiв

Внаслідок російської атаки на Львів 4 вересня за медичною допомогою звернулися 64 людини, 25 залишаються в лікарні. Пошкоджено 188 будівель, включаючи навчальні заклади, медичні установи та храм.

Внаслідок атаки росіян на Львів у середу, 4 вересня, за допомогою до лікарів звернулося 64 людини, 25 досі перебуває у лікарні. Про це розповів мер Львова Андрій Садовий в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

Взагалі за допомогою звернулося 64 людей. Станом на сьогодні 25 людей знаходять в лікарні, багатьом з них зробили достатньо складні операції. Стан складний, але є надія, що все буде гаразд. Дуже багато людей є у стані шоку. Ніхто не може зрозуміти людину, яка втратила своїх рідних, своїх близьких просто у своєму будинку. Ніхто ж не думав, тому що це був один з найбезпечніших будинків Львова. Була гостра потреба (в крові - ред.) позавчора. Сьогодні більш-менш ситуація стабілізована

- сказав Садовий.

Нагадаємо

4 вересня близько 5 години ранку ворог здійснив комбіновану атаку на Львів ракетами та "шахедами". Руйнувань, за даними міськради, зазнали 188 будівель, з яких 5 навчальних закладів, 2 центри творчості, 2 медичні установи, храм ПЦУ св. Юрія Переможця.

Павло Башинський

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Атака ворожих БПЛА на Львівщину: показали наслідки

     • 14333 переглядiв

    Стрілянина в Джорджії: заарештовано батька стрільця

     • 10133 переглядiв

    Британія поставить Україні 650 ракет LMM

     • 24156 переглядiв