vlada-hruzii-hotuietsia-vidkryty-posolstvo-v-moskvi-zmi

Влада Грузії готується відкрити посольство в москві - ЗМІ

 • 16382 переглядiв

Влада Грузії має намір відновити дипломатичні відносини з рф. Керівна партія влади "Грузинська мрія" готується відкрити посольство в москві. За інформацією грузинського телеканалу Mtavari, вже розпочався відбір співробітників, повідомляє УНН

Деталі

Грузинський телеканал стверджує, що відновлення дипломатичних відносин з росією стає пріоритетом партії "Грузинська мрія". Їх джерела підтверджують, що уряди Грузії та росії активно працюють і вже почався відбір співробітників для посольства Грузії в москві. Як і в багатьох інших випадках, першими про відкриття посольства заговорили представники діаспор і ділових кіл.

У "Грузинській мрії" цю інформацію заперечують. Керівники грузинського уряду, називають "нерозумним поширювати будь-яку інформацію про відкриття посольства в москві"

Нагадаємо

Грузія  у вересні 2008 року перервала дипломатичні відносини з росією через визнання незалежності Абхазії і Південної Осетії.  З 5 березня 2009 року дотепер відносини між двома країнами підтримуються на рівні секцій інтересів, що діють при швейцарських посольствах.

Тетяна Краєвська

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Влада Грузії готується відкрити посольство в москві - ЗМІ

     • 16382 переглядiв

    Ворог вранці атакував "Іскандером" Одещину - ОК "Південь"

     • 25796 переглядiв

    Довбик - найкращий гравець футбольного клубу "Жирона"

     • 14127 переглядiв