ukenru
vizoviy-rezhim-z-rf-dopomozhe-viyavlyati-osib-yaki-zagrozhuyut-natsbezpetsi-mzs

Візовий режим з рф допоможе виявляти осіб, які загрожують нацбезпеці України – МЗС

 • 120631 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Візовий режим з росією дасть змогу виявляти осіб, які загрожують національній безпеці України. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, коментар якого поширила пресслужба МЗС, пише УНН.

Цитата

"З самого початку агресії МЗС України виступало за запровадження візового режиму з рф. Час для такого рішення настав. Це - продуманий крок, який дозволить захистити національну безпеку нашої держави. І символічно, що рішення про візовий режим з росіянами співпало в часі з оголошенням Європейською Комісією рекомендації надати Україні статус кандидата в члени ЄС. Напрям руху нашої держави очевидний", – заявив Кулеба.

Деталі

За словами міністра, введення візового режиму для рф посилить контроль за в’їздом і перебуванням на території нашої держави російських громадян.

"Ми маємо чітко розуміти хто, звідки та з якою метою приїздить до нас. Візовий режим допомагатиме виявляти осіб, які загрожують національній безпеці, на відстані від України", – підсумував глава української дипломатії.

Контекст

Україна запроваджує візовий режим для громадян рф з 1 липня 2022 року. Відповідна постанова була схвалена 17 червня на засіданні Кабінету Міністрів України за поданням Міністерства закордонних справ.

Українські Національні Новини

Політика