ukenru
viznachilis-kandidati-na-nagorodi-poperednogo-sezonu-ligi-chempioniv

Визначились кандидати на нагороди попереднього сезону Ліги чемпіонів

 • 9474 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. УЄФА оприлюднив список футболістів, які претендують на чотири престижні призи за підсумками виступів в сезоні Ліги чемпіонів 2017/18 років. Про це сказано на сайті Асоціації, передає УНН.

Найширше представництво у боротьбі за чотири нагороди (кращому воротареві, захисникові, півзахиснику і нападнику) має "Реал".

"Королівський клуб" представляють шість гравців плюс Кріштіану Роналду, який перейшов в "Ювентус", але раніше захищав кольори "вершкових".

До числа номінантів потрапили:
воротарі: Аліссон ("Рома", нині "Ліверпуль"), Джанлуїджі Буффон ("Ювентус", нині "Парі Сен-Жермен"), Кейлор Навас ("Реал")
захисники: Марсело ("Реал"), Серхіо Рамос ("Реал"), Рафаель Варан ("Реал")
півзахисники: Кевін де Брюйне ("Манчестер Сіті"), Тоні Кроос ("Реал"), Лука Модріч ("Реал")
нападники: Ліонель Мессі ("Барселона"), Кріштіану Роналду ("Реал", нині "Ювентус"), Мохамед Салах ("Ліверпуль").

Примітно, що претендентів обирало спеціальне журі в яке увійшли тренери 32 клубів, що грали на груповому етапі Ліги чемпіонів в сезоні 2017/18, а також 55 спортивних журналістів з усіх асоціацій УЄФА, обраних асоціацією європейських спортивних видань (ESM).

Варто відзначити, дані нагороди присуджуються з минулого року, щоб відзначити кращих на кожній позиції в Лізі чемпіонів. Їх, а також нагороди найкращому футболісту року і кращій футболістці року вручать 30 серпня в Монако в рамках жеребкування групового етапу найпрестижнішого єврокубка.

Додамо також, минулого року переможцями ставали – Буффон, Рамос, Модріч і Роналду.

Українські Національні Новини

Спорт