ukenru
viyska-rf-za-dobu-obstrilyali-19-naselenikh-punktiv-na-zaporizhzhi-ye-ruynuvannya

Війська рф за добу обстріляли 18 населених пунктів на Запоріжжі, є руйнування

 • 352243 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Російські окупанти минулої доби обстріляли райони 18 населених пунктів Запорізької області. За попередньою інформацією, є руйнування інфраструктури. Про це повідомили у Запорізькій ОВА у четвер, 22 грудня, пише УНН.

Цитата

«За повідомленням ГУНП у Запорізькій області за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Гуляйполе, Білогір’я, Дорожнянка, Чарівне, Новоадріївка, Новоданилівка, Мала Токмачка, Ольгівське, Преображенка, Щербаки, Малинівка, Полтавка, Червоне, Залізничне, Оріхів, Плавні, Малі Щербаки, Кам’янське», - ідеться у повідомленні.

Деталі

Надійшло 49 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури врезультаті обстрілів військовослужбовцями рф.

На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу, як повідомляють в ОВА, не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів.

Протягом минулої доби евакуація цивільного населення з тимчасово окупованої території не проводилась.

Доповнення

Російські окупанти 20 грудня обстріляли райони 19 населених пунктів Запорізької області, є руйнування будинків та об'єктів інфраструктури.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП