virgin-galactic-vidpravit-viyskovo-povitryani-sili-italiyi-z-doslidnitskoyu-misiyeyu-v-kosmos

Virgin Galactic відправить військово-повітряні сили Італії з дослідницькою місією в космос

 • 16446 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. Virgin Galactic Holdings Inc разом з ВВС Італії запускає свою першу комерційну дослідницьку місію під назвою "Unity 23" в космос. Про це інформує УНН, передає Reutres.

Деталі

Компанія космічних подорожей Virgin Galactic визначила кінець вересня або початок жовтня в якості часу для місії, в якій братимуть участь три члени екіпажу ВВС Італії.

Екіпаж вивчить вплив на людське тіло при переході від гравітації до атмосфери з низькою гравітацією і дасть уявлення про майбутні системи і технології космічних польотів.

Доповнення

Місія відбудеться після успішного першого випробувального польоту екіпажу в космос на пасажирській ракеті Virgin Galactic в липні.

Федеральне управління цивільної авіації США розслідує відхилення від траєкторії польоту літака, який доставив мільярдера Річарда Бренсона в космос.

У липні компанія заявила, що планує ще як мінімум два випробувальних польоти, перш ніж почати регулярну комерційну експлуатацію в 2022 році.

За словами генерального директора Майкла Колглазьє, в одному з цих польотів будуть перебувати чотири італійських астронавта-стажиста.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Півзахисник збірної України перейшов до польського клубу

     • 15522 переглядiв

    У Львові зникли четверо неповнолітніх хлопців

     • 23092 переглядiв

    Медведчуку ще на два місяці продовжили домашній арешт

     • 12767 переглядiв