ukenru
vin-neadekvatna-liudyna-zelenskyi-nazvav-tsil-putina-u-viini-proty-ukrainy

"Він неадекватна людина": Зеленський назвав ціль путіна у війні проти України

 • 24600 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський впевнений, що обстріл Одеси під час візиту до міста іноземної делегації свідчить про неадекватність дій російського лідера володимира путіна.

Президент Володимир Зеленський заявив, що останні дії рф свідчать про неадекватність російського президента володимира путіна, метою якого є знищення України. Про це глава держави розповів  в інтерв'ю Le Monde та BFMTV, опублікованому 11 березня, пише УНН.  

Деталі

Він нагадав, що минулого тижня росія завдала ракетного удару по Одесі під час того, як він разом з прем'єром Греції прибув до міста.  

І коли у нас лідер Греції, лідер будь-якої держави знаходиться... І ти, неважливо яка в тебе ціль, робиш небезпечні кроки та влучаєш балістичною ракетою в кількасот метрів поруч з тим, де цей лідер знаходиться. Я вважаю, що ти просто нездорова людина

- заявив глава держави. 

За словами Володимира Зеленського, дії путіна свідчать, що він прагне зруйнувати всю Україну та знищити все живе на території держави. 

Прем'єр Греції після побаченого удару рф по Одесі: "У всіх нас є послання для кремля"07.03.24, 15:28 • [views_0]

І тому коли ви питаєте, які цілі у путіна... Ну дивіться він неадекватна людина. Перша ціль – руйнація будь-яким методом України та всього живого, що в Україні є

- зауважив Зеленський. 

Нагадаємо

Як повідомляло CNN, ракета, яку випустила рф по Одесі 6 березня, вибухнула за 500 метрів від кортежу Зеленського та прем'єр-міністра Греції.

Окрім того, 6 березня президент України Володимир Зеленський заявив, що бачив удар рф по Одесі, коли там перебував він з прем'єр-міністром Греції Кіріакосом Міцотакісом.