viiska-rf-11-raziv-atakuvaly-chernihivshchynu-vdaryly-z-artylerii-po-semenivtsi-46-vybukhiv-za-dobu

Війська рф 11 разів атакували Чернігівщину, вдарили з артилерії по Семенівці: 46 вибухів за добу

 • 27586 переглядiв

Російські війська 11 разів обстріляли прикордоння Чернігівської області, зафіксовано 46 вибухів. Удари завдавалися по Семенівській та Новгород-Сіверській громадах з мінометів, дронів та артилерії.

Російські війська 11 разів обстріляли прикордоння Чернігівської області за минулу добу, зафіксовано 46 вибухів. Удари завдавалися по з мінометів, дронів та артилерії по двох громадах, більшість - по Семенівській громаді, повідомили у суботу голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус та Північне регіональне представництво ДПСУ, пише УНН.

Деталі

"Протягом доби російські війська завдали ударів з міномета 120 мм, дронами та ствольної артилерії по прикордонню Чернігівської області. Зафіксовано 46 вибухів", - повідомили у Північному регіональному представництві ДПСУ у Facebook.

У Новгород-Сіверській громаді зафіксовано 3 вибухи (прихід, ймовірно, ударний БпЛА) в напрямку н.п. Гремʼяч та Чайкине, а в Семенівській громаді - 43 вибухи (приходи, ймовірно, з міномета 120 мм, FPV-дронів та ствольної артилерії) по околицях н.п. Семенівка, Миколаївка, Орликівка, Карповичі та Заріччя. 

"Семенівська громада. Вкотре ворог бив із артилерії по місту Семенівка. На околицях міста пожежі: горів будинок та господарські споруди. Також пожежі через влучання FPV-дронів ще в одному прикордонному селі громади. Всього за добу росіяни 11 разів обстріляли прикордоння Чернігівщини. Зафіксовано 43 вибухи", - написав у Telegram Чаус.

Інформація про загиблих чи травмованих осіб внаслідок обстрілів серед місцевого населення, за даними ДПСУ, не зафіксована.

Поліція Чернігівщини показала фото наслідків ворожих обстрілів.

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    82 людей постраждали від атаки рф на Павлоград, 60 у лікарні

     • 27977 переглядiв

    Рамштайн-24: яку допомогу отримає Україна

     • 30649 переглядiв