viina-tochno-zakinchytsia-tse-zakonomirnyi-protses-a-todi-pered-namy-postanut-inshi-zadachi-budanov

Війна точно закінчиться, це закономірний процес, а тоді перед нами постануть інші задачі – Буданов

 • 50565 переглядiв

Очільник ГУР МО виступив перед випускниками Київської Школи Економіки. Буданов наголосив, що війна закінчиться, але постануть нові важливі завдання, і закликав молодь бути лідерами.

Очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов виступив перед випускниками Київської Школи Економіки. Він переконаний, що війна закінчиться, але тоді постануть вже інші задачі, які простішими не будуть. Пише УНН з посиланням на ГУР МО.

Генерал-лейтенант Кирило Буданов, начальник ГУР МО України, виступив перед випускниками Київської Школи Економіки, які здобули ступінь магістрів. Він привітав їх з успішним закінченням навчання та виголосив промову.

Попри війну і численні випробування, які випали на долю всіх українців, ці молоді люди залишилися в Україні — здобувати освіту тут, щоб ставати кращими та робити кращою нашу спільну державу

- заявив Буданов. 

Він додав, що свого часу американський бойовий генерал, герой двох світових воєн Джорж Паттон сказав: "Не зупиняйся. Хтось має бути першим, чому б не ти?". Для людини, яка прагне знань і готова до викликів - не існує недосяжних цілей.

Доля обрала нас — нам з вами випало жити та вчитися у надзвичайний час. Саме зараз і саме тут, в Україні, за нашої участі вирішуються глобальні питання, які матимуть визначальні наслідки для історії нашої держави і для людства загалом. Нове покоління української нації мусить допомогти світу знайти відповіді на ці питання.Війна точно закінчиться, це закономірний процес. А тоді перед нами постануть інші задачі, не менш важливі і не менш складні

- наголосив очільник ГУР МО.

Буданов підкреслив, що так завжди буває, коли нація вирішує йти власним непроторенним шляхом. "Вважаю, це нормально. Будь-який рух вперед зустрічає опір. Тож коли ви відчуваєте опір, коли вам складно, значить ви все робите правильно", - переконує розвідник. 

Ми є і завжди будемо. І подолаємо всіх ворогів. Пам’ятайте — ви завжди маєте бути першими, номером один. Ніколи не пробувати бути "не гіршими ніж хтось", або "на рівні з провідними", ні — тільки номером один

- підсумовує очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов.

Йому також вручили почесне звання Київської школи економіки за досягнення у розвитку української державності, убезпеченні української нації та стратегічну співпрацю з освітніми та науковими інституціями.

Нагадаємо

Українська розвідка "хакнула" банківську систему росії минулого тижня. Зокрема, онлайн-сервіси не працювали у "Альфа-банку", "СберБанку", Райффайзен банку, ВТБ Банку, РСХБ Банку, Газпромбанку, Т-Банку, онлайн-банкінгу iBank.

Популярні

Новини по темі

Ефективність “калібрів” викликає питання – Плетенчук

 • 28463 переглядiв