viina-postachalnykiv-produktiv-kharchuvannia-dlia-zsu-novi-pravyla-hry-podobaiutsia-ne-vsim

Війна постачальників продуктів харчування для ЗСУ: нові правила гри подобаються не всім

 • 108629 переглядiв

Підприємець із Запоріжжя Владислав Володський стверджує, що проти нього розгорнута брудна кампанія в ЗМІ напередодні укладення нових контрактів на постачання продовольства Збройним силам України, в спробі змусити його компанію відмовитися від участі в тендерах.

Напередодні початку дії нових контрактів, які укладав "Державний оператор тилу", на забезпечення Збройних сил України продуктами харчування розпочалася брудна медіакампанія проти одного з постачальників, підприємця із Запоріжжя Владислава Володського.

Хто стоїть за цією кампанію та намагається зірвати процес харчування українських воїнів Володський розповів у коментарі УНН.

"Справа в тому, що з липня починають діяти нові контракти на постачання харчування для ЗСУ. Наша компанія приймає участь в тендерах, які проводить ДОТ.

ДОТ перейшов на нову систему проведення тендерів і, безумовно, це не влаштовує тих, хто не готовий сприйняти зміни та нову філософію постачання харчування для ЗСУ.

Я чудово розумію, що тонни бруду, які були вилиті на мене та мою родину, є нічим іншим як намаганням вплинути на мене з метою змусити нашу компанію відмовитися від участі в тендерах.

Методи й засоби не змінилися: спочатку йдуть "наполегливі" пропозиції зійти з дистанції, а після відмови починається брудна медіакампанія", - зазначив Володський.

Підприємець додав, що чудово знає, хто є замовником цієї медіакампанії та чого ці люди хочуть досягти.

"Мною зумисно було записано відео, завдяки витоку  якого вдалося вирахувати замовника та всіх причетних до цієї брудної кампанії. Але це зрежисоване відео містить сюрприз про який ті, хто його розповсюджують, навіть не здогадаються, і про який я розповім найближчими днями.

І хочу звернутися до своїх опонентів: я не піду на картельну змову, я постачав, постачаю і буду постачати продукти для української армії", - додав Владислав Володський.

Лілія Подоляк

Слайдер

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський замінив командувача Об’єднаних сил ЗСУ Содоля

     • 44967 переглядiв