ukenru
vidzavtra-zminyuyutsya-umovi-peretinu-kpvv-na-donbasi-dlya-inozemtsiv

Відзавтра змінюються умови перетину КПВВ на Донбасі для іноземців

 • 20524 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. З 1 серпня, на період дії карантину перетин лінії розмежування на КПВВ в Донецькій і Луганській областях заборонено іноземцям і особам без громадянства, які не мають полісу страхування. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу штабу ООС.

"Відповідно до постанови Кабміну від 22 липня 2020 року № 641 з 1 серпня, на період дії карантину, у Донецькій та Луганській областях забороняється перетин лінії розмежування на контрольних пунктах в’їзду-виїзду іноземцями та особами без громадянства без наявного полісу (свідоцтва, сертифікату) страхування, що виданий страховою компанією, яка зареєстрована в Україні, або іноземною страховою компанією, яка має представництво на території України чи договірні відносини із страховою компанією – партнером на території України, та покриває витрати, пов’язані з лікуванням COVID-19, та діє на строк перебування в Україні", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України ухвалив проект постанови, якою продовжив з 1 по 31 серпня 2020 року карантин по всій території України. Регіони будуть ділитися на "зелені", "жовті", "помаранчеві" та "червоні" зони.

Українські Національні Новини

Політика