ukenru
vidvorennya-diplomativ-ssha-podyakuvali-ukrayini-za-solidarnist

Видворення дипломатів: США подякували Україні за солідарність

 • 13205 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. Посл Сполучених штатів Америки в Україні Марі Йованович подякувала українській стороні за її солідарну реакцію з провідними демократичними країнами світу щодо видворення російських дипломатів у відповідь на агресивні дії Росії у світі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Глави держави, передає УНН.

Як повідомили у прес-службі, Глава Адміністрації Президента України Ігор Райнін провів зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом Сполучених штатів Америки в Україні Марі Йованович.

"Посол США подякувала українській стороні за її солідарну реакцію з провідними демократичними країнами світу щодо видворення російських дипломатів у відповідь на агресивні дії Росії у світі", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі відзначили, що сторони обговорили шляхи подальшої взаємодії з просування реформ в Україні, а також актуальні питання співробітництва в рамках міжнародних організацій.

Нагадаємо, 26 березня Президент України Петро Порошенко заявив, що у відповідь на отруєння у Великій Британії екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля Україна ухвалила рішення про видворення зі своєї території 13 російських дипломатів

Українські Національні Новини

Політика