ukenru
vidnovlennya-e-deklaruvannya-korniyenko-ozvuchiv-ymovirnu-datu

Відновлення е-декларування: Корнієнко озвучив ймовірну дату

 • 746212 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. Перший заступник Голови Верховної Ради Олександр Корнієнко заявив, що у Раді вже працюють над відновленням електронного декларування і орієнтуються на 1 квітня. Про це він сказав під час круглого столу "Вступний іспит для України: що маємо зробити для виконання рекомендацій ЄС", передає УНН

Деталі

"Ми маємо працювати над поверненням системи декларування. Є законопроєкт голови коаліції Давида Арахамії, над яким ми зараз працюємо, щоб досягти згоди щодо часткового повернення для ТОП-персон або з виключенням, або із закриттям реєстру... Якісь механізми захисту для 300 тис. декларантів, розуміючи, що найбільша увага до тисячі, які точно мають бути задекларовані. Це має бути прозоро і НАЗК потрібна змога працювати...", – сказав Корнієнко.

Що ж стосується термінів, то за його словами, "вся система налаштована на 1 квітня".

"... будемо працювати над тим, до 1 квітня це вступило в силу", – резюмував Корнієнко.

Нагадаємо

У Верховній Раді зареєстрували законопроект про внесення змін до деяких законів України з метою виконання вимог Європейської комісії щодо набуття Україною статусу члена Європейського союзу. Він пропонує поновити електронне декларування та перевірки декларацій.

Українські Національні Новини

Політика