ukenru
verkhovniy-sud-perenis-rozglyad-pozovu-kholodnitskogo-na-20-veresnya

Верховний суд переніс розгляд позову Холодницького на 20 вересня

 • 10795 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Касаційний адміністративний суд Верховного суду переніс розгляд позову заступника Генерального прокурора - керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів на 20 вересня 2018 року, передає УНН із посиланням на повідомлення Верховного суду у Facebook.

За інформацією суду, Холодницький у своєму позові просить визнати протиправними дії Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів щодо зберігання та використання копій протоколу про результати проведення негласних слідчих (розшукових) дій.

"У зв’язку з неявкою позивача у судове засідання Суд відклав розгляд справи. Наступне судове засідання у цій справі відбудеться 20 вересня 2018 року о 12:00 у приміщенні Касаційного адміністративного суду на вул. Московській, 8, корпус 5, м. Київ", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Генеральний прокурор України просить Кваліфікаційно-дисциплінарну комісію прокурорів розглянути питання зняття Назара Холодницького з посади заступника Генпрокурора - керівника САП.

Як повідомляв УНН, ГПУ спільно з НАБУ прооводить слідчі дії щодо керівника САП Назара Холодницького.

Українські Національні Новини

Політика