ukenru
vereschuk-poroshenko-maye-zakhischati-sebe-v-sudi-a-ne-khovatis-za-lyudmi-na-vulitsi

Верещук: Порошенко має захищати себе в суді, а не ховатись за людьми на вулиці

 • 18375 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Віце-прем’єр-міністр — міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук розкритикувала вуличні акції на підтримку п’ятого президента України Петра Порошенка. Про це вона заявила в ефірі телеканалу "Свобода слова на ICTV", передає УНН.

Вона нагадала, що за часів Порошенко кримінальне провадження було відкрите проти третього президента Віктора Ющенка. Останній діяв виключно у правовому полі - найняв адвокатів і гідно захищався.

Цитата

"Порошенко є заможною людиною. У нього задекларовано півтори тонни готівки, у нього купа адвокатів. Що заважає йому, як людині, гідній свого статусу, спокійно прийти до суду і захищатися?

А не влаштовувати кардебалети на вулиці, ховаючись за людьми, які йому вірять і думають, що в такий спосіб захищають демократію", - сказала Верещук.

Контекст

Після повернення Порошенка з-за кордону в аеропорту "Жуляни", куди той прилетів, пройшов мітинг на його підтримку. Також на підтримку Порошенка пройшов мітинг під Печерським судом, де йому обирали запобіжний захід.

Українські Національні Новини

Політика