ukenru
venediktova-rozpovila-pro-porushennya-umov-roboti-slidchikh-v-dbr

Венедіктова розповіла про порушення умов роботи слідчих в ДБР

 • 18810 переглядiв

КИЇВ. 3 грудня. УНН. Тимчасова виконувачка обов'язків директора Державного бюро розслідувань Ірина Венедіктова розповіла про суттєві порушення умов роботи слідчих в ДБР. Відповідний відеозвіт розміщений на сторінці Facebook ДБР, передає УНН.

"Під час ознайомлення з роботою бюро, було встановлено суттєве порушення як організації діяльності підрозділів, взаємодії з правоохоронними органами, так і кадровим та технічним забезпеченням. Зокрема, це стосується умов роботи слідчих – відсутні кабінети для проведення допитів, кімнати для зберігання речових доказів, за наявності спеціального технічного обладнання відсутні фахівці, які його використовували б", - сказала Венедіктова.

Також, за словами очільниці ДБР, більше року у чотирьох управліннях оперативних підрозділів працюють лише керівники, а інші кадри відсутні.

Нагадаємо, тимчасова виконувачка обов'язків директора Державного бюро розслідувань Ірина Венедіктова подала заяву про складення повноважень депутата Верховної Ради (фракція "Слуга народу").

Українські Національні Новини

Політика