vbyvstvo-iryny-farion-sud-zalyshyv-pidozriuvanoho-pid-vartoiu

Вбивство Ірини Фаріон: суд залишив підозрюваного під вартою

 • 47484 переглядiв

Львівський апеляційний суд відхилив прохання захисту про домашній арешт для В'ячеслава Зінченка, підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон. Підозрюваний залишиться під вартою до 22 вересня без можливості внесення застави.

Львівський апеляційний суд залишив під вартою підозрюваного у вбивстві мовознавиці та професорки Львівської політехніки Ірини Фаріон - В’ячеслава Зінченка. Сторона захисту просила призначити цілодобовий домашній арешт, передає УНН.

Деталі

Колегія суддів постановила: ухвалу слідчого судді Галицького районного суду від 26.07.2024 року про застосування до підозрюваного Зінченка запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на строк до 60 днів до 22.09.2024 без визначення застави залишити без змін

- сказав суддя.

Сторона захисту просила призначити цілодобовий домашній арешт замість тримання під вартою.

Вбивство Ірини Фаріон: суд розпочав розгляд скарги про зміну запобіжного заходу підозрюваному05.08.24, 15:39

Нагадаємо

19 липня повідомлялося, що невідомий стріляв в мовознавицю та професорку Львівської політехніки Ірину Фаріон. Жінку з пораненням голови у вкрай тяжкому стані доставили у лікарню. У лікарні Ірина Фаріон померла.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що 25 липня у місті Дніпро затримано 18-річного чоловіка, який ймовірно є причетним до умисного вбивства Ірини Фаріон.

Як вказав голова МВС Ігор Клименко, у правоохоронців є достатньо доказів стверджувати, що саме затримай у Дніпрі 18-річний хлопець стріляв у мовознавицю Ірину Фаріон. За його словами, розслідування тривало 139 годин.

Правоохоронці перевіряють підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон на причетність до неонацистського руху, центр якого знаходиться в росії.

Галицький районний суд Львова відправив Вячеслава Зінченка, якого підозрюють у вбивстві мовознавиці та професорки Львівської політехніки Ірини Фаріон, під варту без можливості внесення застави до 22 вересня.

Популярні

Новини по темі

Вбивство Ірини Фаріон: суд залишив підозрюваного під вартою

 • 47484 переглядiв

Понад 30 млн українців пошерили копії документів через Дію

 • 11840 переглядiв