vbyvstvo-iryny-farion-sud-rozpochav-rozghliad-skarhy-pro-zminu-zapobizhnoho-zakhodu-pidozriuvanomu

Вбивство Ірини Фаріон: суд розпочав розгляд скарги про зміну запобіжного заходу підозрюваному

 • 12167 переглядiв

Львівський апеляційний суд розпочав розгляд скарги про зміну запобіжного заходу В'ячеславу Зінченку. Захист просить призначити домашній арешт замість тримання під вартою для підозрюваного у вбивстві професорки Ірини Фаріон.

Сьогодні, 5 серпня, Львівський апеляційний суд розпочав розгляд скарги про зміну запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві мовознавиці та професорки Львівської політехніки Ірину Фаріон В’ячеславу Зінченку. Сторона захисту просить призначити цілодобовий домашній арешт замість тримання під вартою, передає УНН.

Деталі

У Львові розпочався розгляд скарги про зміну запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві мовознавиці та професорки Львівської політехніки Ірину Фаріон. Адвокат просить призначити цілодобовий домашній арешт замість тримання під вартою.

Підозрюваний В’ячеслав Зінченко бере участь в режимі онлайн.

Нагадаємо

19 липня повідомлялося, що невідомий стріляв в мовознавицю та професорку Львівської політехніки Ірину Фаріон. Жінку з пораненням голови у вкрай тяжкому стані доставили у лікарню. У лікарні Ірина Фаріон померла.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що 25 липня у місті Дніпро затримано 18-річного чоловіка, який ймовірно є причетним до умисного вбивства Ірини Фаріон.

Як вказав голова МВС Ігор Клименко, у правоохоронців є достатньо доказів стверджувати, що саме затримай у Дніпрі 18-річний хлопець стріляв у мовознавицю Ірину Фаріон. За його словами, розслідування тривало 139 годин.

Правоохоронці перевіряють підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон на причетність до неонацистського руху, центр якого знаходиться в росії.

Галицький районний суд Львова відправив Вячеслава Зінченка, якого підозрюють у вбивстві мовознавиці та професорки Львівської політехніки Ірини Фаріон, під варту без можливості внесення застави до 22 вересня.

Популярні

Новини по темі