vbyvstvo-farion-u-lisi-na-okolytsiakh-lvova-znaishly-budynok-yakyi-mih-vykorystovuvaty-pidozriuvanyi

Вбивство Фаріон: у лісі на околицях Львова знайшли будинок, який міг використовувати підозрюваний

 • 11894 переглядiв

Правоохоронці виявили будинок, яким міг користуватися підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон. З приміщення вилучено низку предметів, які можуть містити докази злочину.

В лісі на околицях Львова правоохоронці знайшли будинок, яким міг користуватися підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон В'ячеслав Зінченко. Про це УНН повідомляє з посиланням на ухвалу суду.

21.07.2024, в ході відпрацювання шляхів підходу та відходу від місця події особи, що може бути причетною до вчинення даного кримінального правопорушення, у лісовій місцевості за GPS-координатами 49.8705586, 23.9897726 було виявлено будинок, у якому могли знаходитись речі та предмети, що зберегли на собі сліди вчинення кримінального правопорушення

- йдеться в ухвалі суду.

Правоохоронці виявили та вилучили з будинку:

⦁ пластикову пляшку ємкістю 2л, два паперових стакани, посудина з фольги, які поміщено в картонну коробку;

⦁ пластикову пляшку ємкістю 2 л, яку поміщену у картонну коробку;

⦁ пластиковий харчовий контейнер, три паперові одноразові тарілки, дві пластикові тарілки, одноразові виделки у к-сті 17 шт., одноразові ложки у к-сті 14 шт., керамічну тарілку, які поміщено у паперовий конверт;

⦁ три пластикові стакани, які поміщено в паперовий конверт;

⦁ дві пластикові пляшки ємкістю 1,5 л, дві пластикові пляшки ємкістю 2 л, пластиковий стакан, які поміщено у картонну коробку;

⦁ матрац, який поміщено у картонну коробку;

⦁ дві подушки, покривало, які поміщено у картонну коробку;

⦁ попільничку з чотирьма недопалками, які поміщено у паперовий конверт;

⦁ пачку з-під сигарет Мark, яку поміщено в паперовий конверт;

⦁ картонну коробку в якій знаходиться свічка, фольга, два пластикові стакани та фрагмент паперу, які поміщено у картонну коробку.

21 липня постановою слідчого відділу розслідування злочинів скоєних проти життя та здоров`я особи СУ ГУНП у Львівській області, вилучені об`єкти визнано речовими доказами у кримінальному провадженні.

Галицький районний суд Львова наклав арешт на вилучене майно 21 липня в ході огляду у приміщення будинку.

Доповнення

19 липня повідомлялося, що невідомий стріляв в мовознавицю та професорку Львівської політехніки Ірину Фаріон. Жінку з пораненням голови у вкрай тяжкому стані доставили у лікарню. У лікарні Ірина Фаріон померла.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що 25 липня у місті Дніпро затримано 18-річного чоловіка, який ймовірно є причетним до умисного вбивства Ірини Фаріон.

Як вказав голова МВС Ігор Клименко, у правоохоронців є достатньо доказів стверджувати, що саме затримай у Дніпрі 18-річний хлопець стріляв у мовознавицю Ірину Фаріон. За його словами, розслідування тривало 139 годин.

Правоохоронці перевіряють підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон на причетність до неонацистського руху, центр якого знаходиться в росії.

Популярні

Новини по темі

В Україну повернули тіла 250 загиблих захисників

 • 25068 переглядiв

Жнива-2024: аграрії зібрали понад 28,5 млн тонн нового врожаю

 • 16918 переглядiв