vbyvstvo-farion-sud-prodovzhyv-zasidannia-shchodo-obrannia-zapobizhnoho-zakhodu-pidozriuvanomu

Вбивство Фаріон: суд продовжив засідання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному

 • 16135 переглядiв

Галицький райсуд Львова продовжив засідання щодо обрання запобіжного заходу В'ячеславу Зінченку, підозрюваному у вбивстві Ірини Фаріон. Прокуратура наполягає на триманні під вартою без можливості застави.

Галицький райсуд Львова продовжив засідання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному  у вбивстві Ірини Фаріон В'ячеславу Зінченку, передає кореспондент  УНН.

Вказані обставини, які дають підстави для обґрунтованих підозр Зінченку підтверджуються серед іншого, зокрема, протоколами огляду відеозаписів та самими відеозаписами згідно з якими встановлено повний маршрут пересування підозрюваного, що є підставою підозрювати, що саме він 19 липня здійснив постріл у Фаріон

- сказав прокурор.

Прокуратура наполягає на застосуванні до 18-річного підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Доповнення

19 липня невідомий стріляв в мовознавицю та професорку Львівської політехніки Ірину Фаріон. Жінку з пораненням голови у вкрай тяжкому стані доставили у лікарню. У лікарні Ірина Фаріон померла.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що 25 липня у місті Дніпро затримано 18-річного чоловіка, який ймовірно є причетним до умисного вбивства Ірини Фаріон.

Як вказав голова МВС Ігор Клименко, у правоохоронців є достатньо доказів стверджувати, що саме затримай у Дніпрі 18-річний хлопець стріляв у мовознавицю Ірину Фаріон. За його словами, розслідування тривало 139 годин.

Правоохоронці перевіряють підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон на причетність до неонацистського руху, центр якого знаходиться в росії. 

Популярні

Новини по темі

У Резерв+ відтепер доступний статус бронювання

 • 43248 переглядiв