ukenru
vbivstvo-biznesmena-u-kiyevi-ne-povyazane-zi-spravoyu-brilyantovikh-prokuroriv

Вбивство бізнесмена у Києві не пов’язане зі справою "діамантових прокурорів"

 • 26261 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. Роль Сергія Кисельова у справі так званих "діамантових прокурорів" незначна – він лише опізнав пакування каміння, яке було вилучено у фігурантів справи. Про це УНН розповіли у правоохоронних органах.

"Кисельов у справі "діамантових прокурорів" фактично тільки впізнав пакування каміння і підтвердив, що ці коштовності були фактично виготовлені на його виробництві. Тісно пов’язувати його з цією справою неправильно. Він там проходить лише по дотичній. Більш ймовірно, що мотивом вбивства стала його бізнес діяльність", - розповів співрозмовник.

Вбитий Сергій Кисельов був засновником та директором "ЮВК-АГАТ" - підприємство займається виготовлення ювелірних виробів.

Нагадаємо, 5 березня чоловіка 1960 року народження з вогнепальним пораненням виявили в салоні Mercedes-Benz на вулиці Флоренції у Києві. Потерпілий помер. Поліція розпочала розслідування за ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Екс-заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе заявив, що вбитий Сергій Кисельов був свідком у справі "діамантових прокурорів".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП