v-yaponiyi-v-rezultati-zsuviv-gruntu-zaginuli-schonaymenshe-pyat-osib

В Японії в результаті зсувів грунту загинули щонайменше п'ять осіб

 • 18146 переглядiв

КИЇВ. 15 серпня. УНН. В японській префектурі Нагано загинули п'ятеро осіб внаслідок зсуву грунту через маштабні зливи, що тривають з середи. Про це інформує УНН з посиланням на The Japan Times.

Деталі

За даними муніципального уряду Окая, три людини - 41-річна Юкі Макібуті і її 12-річний син Харукі і 7-річна Наокі - померли після того, як зсув обрушився на їх будинок.

Окрім того, ще двоє отримали поранення.

У Сайкай, префектура Нагасакі, дві жінки у віці 70 років були знайдені мертвими в іригаційнійї канаві.

Чоловік у віці 70 років був поранений під час зсуву в Канзакі в сусідній префектурі Сага.

В іншому місці префектури Сага близько 113 пацієнтів місцевої лікарні і 69 мешканців будинку престарілих були евакуйовані після повені.

Міністерство земельних ресурсів в суботу повідомило, що в семи префектурах розлилися 14 річок. Катастрофа може ще більше зашкодити місцевому туризму, який вже постраждав від пандемії коронавірусу.

Доповнення

У суботу Метеорологічне агентство Японії випустило екстрені попередження про сильний дощ в префектурах Сага, Хіросіма, Фукуока і Нагасакі.

Агентство по боротьбі з пожежами і стихійними лихами повідомило, що місцева влада оголосила про вищий рівень тривоги приблизно для 1,42 мільйона людей в чотирьох префектурах, закликаючи їх вжити заходів для забезпечення їх безпеки.

Очікується, що атмосферний фронт, що обрушився на західну Японію в середу, залишиться над районом біля острова Хонсю ще на тиждень, повідомило Метеорологічне агентство.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В Одесі розпочався 12-й міжнародний кінофестиваль

     • 17069 переглядiв