ukenru
v-utsoyao-rozpovili-yakim-bude-test-pilotnoyi-sertifikatsiyi-vchiteliv

В УЦОЯО розповіли, яким буде тест пілотної сертифікації вчителів

 • 9900 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив загальну характеристику тесту незалежного тестування учителів початкових класів. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу УЦОЯО.

"Оприлюднено загальну характеристику тесту незалежного тестування учасників пілотної сертифікації", - йдеться в повідомленні.

Так, незалежне тестування передбачає оцінювання фахових знань та умінь учасників сертифікації. Зміст тесту визначатиметься Програмою незалежного тестування. Учасникам сертифікації рекомендуємо ознайомитися з характеристикою тесту і схемою нарахування балів за виконання тестових завдань.

Уточнюється, що тест міститиме 100 завдань з вибором однієї правильної відповіді. На виконання тесту відведено 180 хвилин.

"Загальну характеристику тесту незалежного тестування фахових знань та умінь учителів початкових класів розміщено в "Кабінеті учасника сертифікації", а також у рубриці "Сертифікація педагогічних працівників", - додали в УЦОЯО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МОН озвучили критерії сертифікації вчителів

Також у Центрі нагадали, що у 2019 році в пілотній сертифікації педагогічних працівників візьмуть участь 859 учителів початкових класів.

Нагадаємо, в останній день на сертифікацію зареєструвались майже тисяча вчителів.

Реєстрація на добровільну сертифікацію почалась 15 січня і завершилася 1 лютого.

Українські Національні Новини

Суспільство