ukenru
v-uryadi-pripustili-pro-scho-govoritimut-d-tramp-i-v-putin

В уряді припустили, про що говоритимуть Д.Трамп і В.Путін

 • 11007 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Президент РФ Володимир Путін під час телефонної розмови з президентом США Дональдом Трампом, напевно, намагатиметься переконати колегу у бажанні встановити дружні відносини між країнами, однак, ймовірно, американський лідер побачить всі підводні камені зовнішньої політики РФ. Про це заявила віце-прем'єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе повідомила в ефірі "112 Україна", передає УНН.

"Я думаю, привітання з обранням і намагання з боку В.Путіна розказати, як він дуже хоче дружити, але ж ми знаємо, на скільки слова РФ розходяться з її діями. Я переконана, що ми побачимо, як обґрунтоване бажання якихось проривів досягти нової адміністрації… у відносинах з РФ, воно напевно стикнеться з об’єктивною реальністю поведінки РФ. І я думаю, що президент США є людина реалістична і бачитиме абсолютно всі підводні камені, які пропонує РФ в своєму меню зовнішньої політики і економіки", - сказала І.Климпуш-Цинцадзе, відповідаючи на запитання журналіста, про що може йтися в телефонній розмові В.Путіна і Д.Трампа.

Нагадаємо, телефонна розмова президентів Росії і США Володимира Путіна і Дональда Трампа запланована в суботу, 28 січня.

Українські Національні Новини

Політика