ukenru
v-uryadi-pidtverdili-vivedennya-odniyeyi-tets-iz-derzhvlasnosti

В уряді підтвердили виведення однієї ТЕЦ із держвласності

 • 12430 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Кабінет міністрів України на засіданні 22 травня ухвалив розпорядження про передачу цілісного майнового комплексу ДП "Калуська теплоелектроцентраль-нова" у власність територіальної громади міста Калуша. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу Міненерговугілля.

"22 травня 2019 року Кабінетом міністрів України прийнято розпорядження № 359-р "Про передачу цілісного майнового комплексу державного підприємства "Калуська теплоелектроцентраль-нова" у власність територіальної громади м. Калуша", - вказали у відомстві.

Як вказано, у рішенні Калуської міськради встановлено, що після прийняття до комунальної власності Калуської ТЕЦ міська рада зобов’язується використовувати його за цільовим призначенням і не відчужувати у приватну власність.

Раніше представник Президента в Кабміні Андрій Герус заявив, що після того, як Прем'єр-міністр Володимир Гройсман оголосив про свою відставку, на минулому "непрозорому" засіданні уряду було ухвалено рішення вивести із державної власності Калуську ТЕЦ у комунальну власність міста Калуша, економічна доцільність такої безкоштовної передачі є дуже сумнівною

Українські Національні Новини

Економіка