v-ukrposhti-anonsuvali-vidkrittya-novorichnoyi-poshtovoyi-rezidentsiyi-data

В "Укрпошті" анонсували відкриття новорічної поштової резиденції

 • 531223 переглядiв

КИЇВ. 16 грудня. УНН. У центральних відділеннях обласних центрів з 19 грудня буде діяти Новорічна поштова резиденція. Діти зможуть поспілкуватися з новорічним чарівником та написати йому листа із побажаннями. Працюватиме така пошта до кінця року на вихідних. Про це в телеграмі повідомив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський, передає УНН.

Цитата

"З 19 грудня в наших головпоштамтах запрацює Новорічна поштова резиденція. До наших звичних послуг додаємо ще одну - і стаємо осередком тепла та гарного настрою для вас та ваших рідних. Діти зможуть поспілкуватися з Новорічним чарівником та написати йому листа із побажаннями (листи, до речі, можна написати вдома, коли немає світла), для цього навіть маємо чарівну поштову скриню", - написав він.

Деталі

Також, за словами Смілянського, діти та дорослі зможуть взяти участь у майстер-класах, розвагах та активностях.

"У нас можна замовити подарунки з безкоштовною доставкою, привітати наших захисників зі святом (вітальну листівку ми надамо безкоштовно). А ще - ми можемо доставити цю листівку чи посилку навіть на 0 лінію фронту! Ну і, звісно, можна придбати наш мерч, марки чи навіть ялинкові прикраси", - додав керівник.

Доповнення

З 15 грудня українці можуть зробити передзамовлення офіційної новорічної марки.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Донеччина: росіяни вбили ще сімох цивільних

     • 394954 переглядiв

    Північна Корея готується до проведення військового параду

     • 496317 переглядiв